Koude gerechten

Koude gerechten 10,00

  • Kalfsentrecote | Gegrilde tonijn | mayonaise van pickles | gepofte wilde rijst **

  • Rundercarpaccio | Pittenmix | rucola | truffel mayonaise | Rotterdamsche oud

  • Flamed zalm | Edamame pesto | dashi-iri ponzo | sesam

  • Niçoise pancake | Gegrilde tonijn | haricot verts | olijf | kwartel ei | ansjovis **

  • Rillette van kabeljauw | Rivierkreeft | vadouvan mayonaise | mini-komkommer | quinoa

  • Gemarineerde biet | Hangop van geitenkaas | gerookte biet | balsamico vinaigrette | chioggia biet

  • Gepocheerde peer | Roodlof | venkel | Bleu d’Auvergne | pecan noot

  • Vega Caesar | Little gem | croutons | kwartel ei | halloumi

  • Steak tartaar |Truffel mayonaise | zoetzure groenten | haringkaviaar | krokantje van focaccia **

Lauwwarme gerechten 10,00

  • Gerookte eendenborst | Gekarameliseerde witlof l bataat crème | portjus

  • Coquilles | Chanterelle | crème van aardpeer | salsa verde **

  • Scholfilet | Bisque van strandkrab | garnaal gemarineerde groente | bosui **

  • Flammkuchen | Pompoen | bospaddestoelen | bimi | zoetzure rode ui | geitenbrie

  • Bitterbal van maïs | Crème van witte bonen | groene asperges | piment mayonaise

Warme gerechten 16,00

  • U.S.A. steak | Bimi | truffel wafel | mousseline | kalfsjus **

  • Kalfssukade | Pulled zwijn | najaarsgroenten | hazelnoot crumble | beukenzwam **

  • Eendenborstfilet | Knolselderij crème | geroosterde wortel | jus de veau

  • Gevulde parelhoenfilet | Zuurkool met paprika | bataat crème | kalfsjus van La Trappe

  • Zeebaarsfilet | Parelcouscous | pastinaak | groene groentes | zeekraal | kreeftenjus

  • Roodbaarsfilet | Geblakerde prei | paling | zeekraal | vadouvan beurre blanc **

  • Brandade van kabeljauw | Koolrabi | bospeen | gamba | kreeftenjus

  • Ribfingers | Rode kool | groentechips | gember-knoflook mayonaise

  • BinX burger | Black Angus burger | cheddar | gefrituurde uienringen | smokey tartare saus | gegrilde maïs | zoete aardappelfriet

  • Romige risotto | Knolselderij | bospaddestoelen | Truffel Pecorino

  • Ravioli van artisjok en Pecorino | Citroentijm | knoflookboter | walnoot | Fourme d’Ambert

Supplementen

  • Traditionele friet met mayonaise (2 personen)

    4,50
  • Gemengde salade (2 personen)

    4,00

Nagerechten 8,00

  • Panna cotta van limoenchocolade | Meloen | mango curd | krokantje limoenchocolade

  • Crémeux van ananas en rum | Gemarineerde ananas | pistache crumble | kokos ijs

  • Noten cheesecake | Karamel gelei | Oreo crumble | vanille ijs

  • Bordalou | Peer | blauwe bessen schuim | walnoot crumble | karamel ijs

  • Crème brûlée van mandarijn | Grand Marnier tuille | bitterkoekjes ijs

  • Proeverij van diverse lekkernijen | Koffie | likeur **

  • Kaasplateau met 3 binnen- en buitenlandse kaassoorten | Kletzenbrood | vijgencompôte