Koude gerechten

Koude gerechten 10,00

  • Panna cotta van geitenkaas | gele en rode biet | gel van vijgen

  • Vegabowl | sushirijst | avocado | sojabonen | worteljulienne

  • Rilette van gerookte forel | gerookte rode biet | limoen crème fraîche

  • Sashimi van zalm | wasabi crème | zeewiersalade | krokantje van nori

  • Ceviche van zeebaars | grapefruit | avocado | crème van slaharten

  • Vitello Tonato | gebraden kalfsmuis | gegrilde tonijn | tonijnmayonaise

  • Tataki van diamanthaas | gel van gele biet | zoetzure- en rauwe

  • Rundercarpaccio | truffelmayonaise | rucola | pecorino | croutons

Lauwwarme gerechten 10,00

  • Bisque van langoustines | garnalen | schuim van groene kruiden

  • Coquilles | crème van pompoen | beukenzwam | pancetta krokant | gamba | vadouvan olie**

  • Rode mul filet | antiboise | saffraan couscous | gamba | zeekraal | jus van kreeft**

  • Gerookte eendenborstfilet | sousvide gegaarde witlof | crème van knolselderij | hazelnootcrumble | portjus

  • Soft tortilla | pulled pork | zoet zure rode kool | zoet zure rode ui | little gem | pittige paprika mayonaise

  • Flamkuchen | roomkaas | Taleggio | pompoen | bataat | tomaat | rode ui | vadouvan mayonaise

  • Risotto bitterballen | chutney van gekaramelliseerde rode ui | little

Warme gerechten 16,00

  • Zalmfilet | gestoofde prei | vadouvan mousseline | dragon-roomsaus

  • Heekfilet | gekonfijte pastinaak | bataat crème | bospaddenstoelen

  • Zeebaarsfilet | tomatenrisotto | tapenade | kappertjes vinaigrette

  • U.S.A. steak | Pierre Robert | mousseline | bimi | rode wijn saus

  • Eendenborstfilet | zoetzure- en geroosterde oerwortel | portjus

  • Kalfssukade | zwezerik | crème van aardpeer | witlof | mosterdjus

  • Parelhoen | gevuld met pistache en spinazie | pistache-knolselderij

  • BinXburger | smokey tartare saus | gefrituurde uienringen | maïs | zoete aardappelfriet

  • Spareribs | cherry coke barbecue lak | koolsalade | gefrituurde uienringen | limoenmayonaise

  • Quiche | pompoen | spinazie | tomaat | pijnboompitten | geitenkaas

  • Ravioli van bospaddenstoelen en truffel | beukenzwam | cherrytomaat | truffelpecorino

Supplementen

  • Gemengde salade (voor 2 personen)

    3,50
  • Traditionele friet met mayonaise (voor 2 personen)

    4,00

Nagerechten 8,00

  • Bereidingen van peer | kweepeersorbet | pistache spongecake | crème Anglaise | walnoot

  • Sinaasappel – kardamom cremeux | chocolademousse | gel van kersen | kletskop van zwarte sesam | yoghurt-kersenijs

  • Crème brûlée van Frangelico | gekaramelliseerde vijg

  • Tiramisu | Amaretto | sinaasappelcompote | espressogel

  • Panna cotta van vanille | roodfruit compote

  • Proeverij van diverse lekkernijen | koffie | likeurtje ***

  • Kaasplateau van 3 binnen- en buitenlandse kaassoorten