Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.161.118.57 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
33 berichten.
Tenny en Ron schreef op 5 juni 2014:
Na een hartelijk ontvangst konden we zelf een tafel uitzoeken. Leuke entourage en lekker zittende stoelen. Bij het aperitief werden kruidenstengels met een pittige saus geserveerd. Een lekkere combinatie. Daarna kregen we broodjes met 3 soorten sauzen. Mijn tafelgenote begon met Coquilles met zacht gegaard buikspek en bataat crème en dat was zeer smakelijk. Zelf begon ik met Salade met asperge, gorgonzola en gepocheerde perzik. Lekker, maar iets te veel gorgonzola, waardoor dit ging overheersen. Daarna nam tafelgenote de Kabeljauwlion met wortelcouscous, groene asperge, rode paprika en een saus van Hollandse garnalen en ook dit vond ze zeer smakelijk. Mijn hoofdgerecht was op de huid gebakken riddervis met venkel mousseline, groene asperges en een beurre blanc van platte peterselie. Smakelijk, alleen had de riddervis (zalmachtige vis) iets minder gaar gemogen. Samen hebben we genoten van een heerlijk nagerecht, namelijk taartje van kokos en chocolade met gemarineerde ananas, kokosmakroon en chocolade-ijs. De bediening was gemoedelijk en prima in orde. Kortom, een leuke avond gehad in een ontspannen omgeving.
Na een hartelijk ontvangst konden we zelf een tafel uitzoeken. Leuke entourage en lekker zittende stoelen. Bij het aperitief werden kruidenstengels met een pittige saus geserveerd. Een lekkere combinatie. Daarna kregen we broodjes met 3 soorten sauzen. Mijn tafelgenote begon met Coquilles met zacht gegaard buikspek en bataat crème en dat was zeer smakelijk. Zelf begon ik met Salade met asperge, gorgonzola en gepocheerde perzik. Lekker, maar iets te veel gorgonzola, waardoor dit ging overheersen. Daarna nam tafelgenote de Kabeljauwlion met wortelcouscous, groene asperge, rode paprika en een saus van Hollandse garnalen en ook dit vond ze zeer smakelijk. Mijn hoofdgerecht was op de huid gebakken riddervis met venkel mousseline, groene asperges en een beurre blanc van platte peterselie. Smakelijk, alleen had de riddervis (zalmachtige vis) iets minder gaar gemogen. Samen hebben we genoten van een heerlijk nagerecht, namelijk taartje van kokos en chocolade met gemarineerde ananas, kokosmakroon en chocolade-ijs. De bediening was gemoedelijk en prima in orde. Kortom, een leuke avond gehad in een ontspannen omgeving.
Mellen H schreef op 29 mei 2014:
Personeel laat de gasten zich welkom voelen en bedient met gemeend zichtbaar plezier. Zicht op keuken waaruit heerlijke gerechten geserveerd worden. Smaak vers en verfijnd. We hadden aansluitend een feest in De Hucht en daardoor helaas geen tijd meer voor een toetje. We komen zeker nog een keer terug. Bedankt voor het lekkere eten en de geslaagde avond die daarop volgde!
Personeel laat de gasten zich welkom voelen en bedient met gemeend zichtbaar plezier. Zicht op keuken waaruit heerlijke gerechten geserveerd worden. Smaak vers en verfijnd. We hadden aansluitend een feest in De Hucht en daardoor helaas geen tijd meer voor een toetje. We komen zeker nog een keer terug. Bedankt voor het lekkere eten en de geslaagde avond die daarop volgde!
Francine Sertons schreef op 8 april 2014:
Op 6 april 2014 is mijn 75e verjaardag een feest met een gouden randje geworden. Mede dankzij de warme sfeer, vriendelijkheid van het personeel, de ambiance en het verrukkelijk warm/koud buffet met lekkere drankjes. Hartelijk dank, eten en feesten bij BinX is een absolute aanrader. Francine Sertons
Op 6 april 2014 is mijn 75e verjaardag een feest met een gouden randje geworden. Mede dankzij de warme sfeer, vriendelijkheid van het personeel, de ambiance en het verrukkelijk warm/koud buffet met lekkere drankjes. Hartelijk dank, eten en feesten bij BinX is een absolute aanrader. Francine Sertons