Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.215.186.30 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
40 berichten.
Ina schreef op 15 maart 2015
We hebben heerlijk gegeten,de bediening was goed en gastvrij. Kortom we hebben genoten.
We hebben heerlijk gegeten,de bediening was goed en gastvrij. Kortom we hebben genoten.... Sluiten
Sabine schreef op 14 maart 2015
Gisteravond voor het eerst gegeten bij Brasserie Binx en we komen er zeker terug! Heerlijk gegeten en lekkere wijnen, goede bediening en service en een heel hartelijke ontvangst. Ook de locatie, prachtig! Echt een aanrader!
Gisteravond voor het eerst gegeten bij Brasserie Binx en we komen er zeker terug! Heerlijk gegeten en lekkere wijnen, goede bediening en service en een heel hartelijke ontvangst. Ook de locatie, prachtig! Echt een aanrader!... Sluiten
Robbert Weideveld schreef op 12 maart 2015
Niet wetende wat we konden verwachtingen gingen we naar Brix. Het was rustig in het restaurant, wat ik achteraf niet begrijp. We werden netjes ontvangen en kregen lekker eten voorgeschoteld. De service was top. Zeer aan te raden.
Niet wetende wat we konden verwachtingen gingen we naar Brix. Het was rustig in het restaurant, wat ik achteraf niet begrijp. We werden netjes ontvangen en kregen lekker eten voorgeschoteld. De service was top. Zeer aan te raden.... Sluiten
Ontevreden klant schreef op 27 december 2014
De 1 kerstdag gegeten dij de Hucht met het Kerstbuffet. De binnenkomst was erg gemoedelijk. Het koude buffet zag er erg goed uit. Maar toen het hoofdgerecht klaar gezet werd, en wij er aan begonnen vonden wij dat het niet erg warm was, en daar zei mijn vriendin wat van, en toen werd er in het openbaar over gediscuseerd i.p.v. Het aan tafel met ons er over te praten. Dus de stemming voor de rest van de avond was dus gezet. Wij hebben op het nagerecht gewacht en toen gelijk afgerekend. Dus daar zullen ze ons geen tweede keer meer zien. Het was een voor ons een grote terleurstelling.
De 1 kerstdag gegeten dij de Hucht met het Kerstbuffet. De binnenkomst was erg gemoedelijk. Het koude buffet zag er erg goed uit. Maar toen het hoofdgerecht klaar gezet werd, en wij er aan begonnen vonden wij dat het niet erg warm was, en daar zei mijn vriendin wat van, en toen werd er in het openbaar over gediscuseerd i.p.v. Het aan tafel met ons er over te praten. Dus de stemming voor de rest van de avond was dus gezet. Wij hebben op het nagerecht gewacht en toen gelijk afgerekend. Dus daar zullen ze ons geen tweede keer meer zien. Het was een voor ons een grote terleurstelling.... Sluiten
Jessie Francis-Vemer schreef op 26 december 2014
Dag Patrick en allen van het restaurant BINX. Nog nagenietend van het kerstdiner gisteravond, onze hartelijke dank!! Het was echt perfect! De gerechten waren goed op elkaar afgestemd, De amuses origineel. Het voor , tussengerecht , heerlijk. Het Hoofdgerecht , de heilbot filet met toebehoren, zalig. En daarna nog het uitgebreide nagerecht! Kortom , we hebben genoten. En we komen uiteraard volgend jaar terug, en ook natuurlijk gedurende het jaar! DANK AAN ALLEN!! Een goed en fijn nieuwjaar in alle opzichten.
Dag Patrick en allen van het restaurant BINX. Nog nagenietend van het kerstdiner gisteravond, onze hartelijke dank!! Het was echt perfect! De gerechten waren goed op elkaar afgestemd, De amuses origineel. Het voor , tussengerecht , heerlijk. Het Hoofdgerecht , de heilbot filet met toebehoren, zalig. En daarna nog het uitgebreide nagerecht! Kortom , we hebben genoten. En we komen uiteraard volgend jaar terug, en ook natuurlijk gedurende het jaar! DANK AAN ALLEN!! Een goed en fijn nieuwjaar in alle opzichten.... Sluiten
Manche A. schreef op 11 oktober 2014
Verrassend leuk en lekker gegeten bij brasserie Binx op de Hucht in #overbetuwe. Dat doen we vast nog eens.
Verrassend leuk en lekker gegeten bij brasserie Binx op de Hucht in #overbetuwe. Dat doen we vast nog eens.... Sluiten
Marc schreef op 25 augustus 2014
Vriendelijke ontvangst in een mooi, ruim opgezet restaurant. Geen op elkaar gepakte tafeltjes. Eigentijds-klassieke rustgevende inrichting. Vriendelijke en goedgeklede gastheren. Na een lekkere Prosecco aten we een voor- en hoofdgerecht. Mooie presentatie maar wat echt opviel was de kwaliteit en bereiding van het vlees. Super! We hebben genoten. Lekkere koffie en een mooie whisky na. Na een praatje met de gastheer en het betalen van de zeer schappelijke rekening vertrokken we met een goed gevoel. Reden om terug te keren!
Vriendelijke ontvangst in een mooi, ruim opgezet restaurant. Geen op elkaar gepakte tafeltjes. Eigentijds-klassieke rustgevende inrichting. Vriendelijke en goedgeklede gastheren. Na een lekkere Prosecco aten we een voor- en hoofdgerecht. Mooie presentatie maar wat echt opviel was de kwaliteit en bereiding van het vlees. Super! We hebben genoten. Lekkere koffie en een mooie whisky na. Na een praatje met de gastheer en het betalen van de zeer schappelijke rekening vertrokken we met een goed gevoel. Reden om terug te keren!... Sluiten
Tenny en Ron schreef op 5 juni 2014
Na een hartelijk ontvangst konden we zelf een tafel uitzoeken. Leuke entourage en lekker zittende stoelen. Bij het aperitief werden kruidenstengels met een pittige saus geserveerd. Een lekkere combinatie. Daarna kregen we broodjes met 3 soorten sauzen. Mijn tafelgenote begon met Coquilles met zacht gegaard buikspek en bataat crème en dat was zeer smakelijk. Zelf begon ik met Salade met asperge, gorgonzola en gepocheerde perzik. Lekker, maar iets te veel gorgonzola, waardoor dit ging overheersen. Daarna nam tafelgenote de Kabeljauwlion met wortelcouscous, groene asperge, rode paprika en een saus van Hollandse garnalen en ook dit vond ze zeer smakelijk. Mijn hoofdgerecht was op de huid gebakken riddervis met venkel mousseline, groene asperges en een beurre blanc van platte peterselie. Smakelijk, alleen had de riddervis (zalmachtige vis) iets minder gaar gemogen. Samen hebben we genoten van een heerlijk nagerecht, namelijk taartje van kokos en chocolade met gemarineerde ananas, kokosmakroon en chocolade-ijs. De bediening was gemoedelijk en prima in orde. Kortom, een leuke avond gehad in een ontspannen omgeving.
Na een hartelijk ontvangst konden we zelf een tafel uitzoeken. Leuke entourage en lekker zittende stoelen. Bij het aperitief werden kruidenstengels met een pittige saus geserveerd. Een lekkere combinatie. Daarna kregen we broodjes met 3 soorten sauzen. Mijn tafelgenote begon met Coquilles met zacht gegaard buikspek en bataat crème en dat was zeer smakelijk. Zelf begon ik met Salade met asperge, gorgonzola en gepocheerde perzik. Lekker, maar iets te veel gorgonzola, waardoor dit ging overheersen. Daarna nam tafelgenote de Kabeljauwlion met wortelcouscous, groene asperge, rode paprika en een saus van Hollandse garnalen en ook dit vond ze zeer smakelijk. Mijn hoofdgerecht was op de huid gebakken riddervis met venkel mousseline, groene asperges en een beurre blanc van platte peterselie. Smakelijk, alleen had de riddervis (zalmachtige vis) iets minder gaar gemogen. Samen hebben we genoten van een heerlijk nagerecht, namelijk taartje van kokos en chocolade met gemarineerde ananas, kokosmakroon en chocolade-ijs. De bediening was gemoedelijk en prima in orde. Kortom, een leuke avond gehad in een ontspannen omgeving.... Sluiten
Mellen H schreef op 29 mei 2014
Personeel laat de gasten zich welkom voelen en bedient met gemeend zichtbaar plezier. Zicht op keuken waaruit heerlijke gerechten geserveerd worden. Smaak vers en verfijnd. We hadden aansluitend een feest in De Hucht en daardoor helaas geen tijd meer voor een toetje. We komen zeker nog een keer terug. Bedankt voor het lekkere eten en de geslaagde avond die daarop volgde!
Personeel laat de gasten zich welkom voelen en bedient met gemeend zichtbaar plezier. Zicht op keuken waaruit heerlijke gerechten geserveerd worden. Smaak vers en verfijnd. We hadden aansluitend een feest in De Hucht en daardoor helaas geen tijd meer voor een toetje. We komen zeker nog een keer terug. Bedankt voor het lekkere eten en de geslaagde avond die daarop volgde!... Sluiten
Francine Sertons schreef op 8 april 2014
Op 6 april 2014 is mijn 75e verjaardag een feest met een gouden randje geworden. Mede dankzij de warme sfeer, vriendelijkheid van het personeel, de ambiance en het verrukkelijk warm/koud buffet met lekkere drankjes. Hartelijk dank, eten en feesten bij BinX is een absolute aanrader. Francine Sertons
Op 6 april 2014 is mijn 75e verjaardag een feest met een gouden randje geworden. Mede dankzij de warme sfeer, vriendelijkheid van het personeel, de ambiance en het verrukkelijk warm/koud buffet met lekkere drankjes. Hartelijk dank, eten en feesten bij BinX is een absolute aanrader. Francine Sertons... Sluiten