Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 216.244.66.246 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
36 berichten.
Jessie Francis-Vemer heeft geschreven op 26 december 2014
Dag Patrick en allen van het restaurant BINX. Nog nagenietend van het kerstdiner gisteravond, onze hartelijke dank!! Het was echt perfect! De gerechten waren goed op elkaar afgestemd, De amuses origineel. Het voor , tussengerecht , heerlijk. Het Hoofdgerecht , de heilbot filet met toebehoren, zalig. En daarna nog het uitgebreide nagerecht! Kortom , we hebben genoten. En we komen uiteraard volgend jaar terug, en ook natuurlijk gedurende het jaar! DANK AAN ALLEN!! Een goed en fijn nieuwjaar in alle opzichten.
Dag Patrick en allen van het restaurant BINX. Nog nagenietend van het kerstdiner gisteravond, onze hartelijke dank!! Het was echt perfect! De gerechten waren goed op elkaar afgestemd, De amuses origineel. Het voor , tussengerecht , heerlijk. Het Hoofdgerecht , de heilbot filet met toebehoren, zalig. En daarna nog het uitgebreide nagerecht! Kortom , we hebben genoten. En we komen uiteraard volgend jaar terug, en ook natuurlijk gedurende het jaar! DANK AAN ALLEN!! Een goed en fijn nieuwjaar in alle opzichten.
Manche A. heeft geschreven op 11 oktober 2014
Verrassend leuk en lekker gegeten bij brasserie Binx op de Hucht in #overbetuwe. Dat doen we vast nog eens.
Verrassend leuk en lekker gegeten bij brasserie Binx op de Hucht in #overbetuwe. Dat doen we vast nog eens.
Marc heeft geschreven op 25 augustus 2014
Vriendelijke ontvangst in een mooi, ruim opgezet restaurant. Geen op elkaar gepakte tafeltjes. Eigentijds-klassieke rustgevende inrichting. Vriendelijke en goedgeklede gastheren. Na een lekkere Prosecco aten we een voor- en hoofdgerecht. Mooie presentatie maar wat echt opviel was de kwaliteit en bereiding van het vlees. Super! We hebben genoten. Lekkere koffie en een mooie whisky na. Na een praatje met de gastheer en het betalen van de zeer schappelijke rekening vertrokken we met een goed gevoel. Reden om terug te keren!
Vriendelijke ontvangst in een mooi, ruim opgezet restaurant. Geen op elkaar gepakte tafeltjes. Eigentijds-klassieke rustgevende inrichting. Vriendelijke en goedgeklede gastheren. Na een lekkere Prosecco aten we een voor- en hoofdgerecht. Mooie presentatie maar wat echt opviel was de kwaliteit en bereiding van het vlees. Super! We hebben genoten. Lekkere koffie en een mooie whisky na. Na een praatje met de gastheer en het betalen van de zeer schappelijke rekening vertrokken we met een goed gevoel. Reden om terug te keren!
Tenny en Ron heeft geschreven op 5 juni 2014
Na een hartelijk ontvangst konden we zelf een tafel uitzoeken. Leuke entourage en lekker zittende stoelen. Bij het aperitief werden kruidenstengels met een pittige saus geserveerd. Een lekkere combinatie. Daarna kregen we broodjes met 3 soorten sauzen. Mijn tafelgenote begon met Coquilles met zacht gegaard buikspek en bataat crème en dat was zeer smakelijk. Zelf begon ik met Salade met asperge, gorgonzola en gepocheerde perzik. Lekker, maar iets te veel gorgonzola, waardoor dit ging overheersen. Daarna nam tafelgenote de Kabeljauwlion met wortelcouscous, groene asperge, rode paprika en een saus van Hollandse garnalen en ook dit vond ze zeer smakelijk. Mijn hoofdgerecht was op de huid gebakken riddervis met venkel mousseline, groene asperges en een beurre blanc van platte peterselie. Smakelijk, alleen had de riddervis (zalmachtige vis) iets minder gaar gemogen. Samen hebben we genoten van een heerlijk nagerecht, namelijk taartje van kokos en chocolade met gemarineerde ananas, kokosmakroon en chocolade-ijs. De bediening was gemoedelijk en prima in orde. Kortom, een leuke avond gehad in een ontspannen omgeving.
Na een hartelijk ontvangst konden we zelf een tafel uitzoeken. Leuke entourage en lekker zittende stoelen. Bij het aperitief werden kruidenstengels met een pittige saus geserveerd. Een lekkere combinatie. Daarna kregen we broodjes met 3 soorten sauzen. Mijn tafelgenote begon met Coquilles met zacht gegaard buikspek en bataat crème en dat was zeer smakelijk. Zelf begon ik met Salade met asperge, gorgonzola en gepocheerde perzik. Lekker, maar iets te veel gorgonzola, waardoor dit ging overheersen. Daarna nam tafelgenote de Kabeljauwlion met wortelcouscous, groene asperge, rode paprika en een saus van Hollandse garnalen en ook dit vond ze zeer smakelijk. Mijn hoofdgerecht was op de huid gebakken riddervis met venkel mousseline, groene asperges en een beurre blanc van platte peterselie. Smakelijk, alleen had de riddervis (zalmachtige vis) iets minder gaar gemogen. Samen hebben we genoten van een heerlijk nagerecht, namelijk taartje van kokos en chocolade met gemarineerde ananas, kokosmakroon en chocolade-ijs. De bediening was gemoedelijk en prima in orde. Kortom, een leuke avond gehad in een ontspannen omgeving.
Mellen H heeft geschreven op 29 mei 2014
Personeel laat de gasten zich welkom voelen en bedient met gemeend zichtbaar plezier. Zicht op keuken waaruit heerlijke gerechten geserveerd worden. Smaak vers en verfijnd. We hadden aansluitend een feest in De Hucht en daardoor helaas geen tijd meer voor een toetje. We komen zeker nog een keer terug. Bedankt voor het lekkere eten en de geslaagde avond die daarop volgde!
Personeel laat de gasten zich welkom voelen en bedient met gemeend zichtbaar plezier. Zicht op keuken waaruit heerlijke gerechten geserveerd worden. Smaak vers en verfijnd. We hadden aansluitend een feest in De Hucht en daardoor helaas geen tijd meer voor een toetje. We komen zeker nog een keer terug. Bedankt voor het lekkere eten en de geslaagde avond die daarop volgde!
Francine Sertons heeft geschreven op 8 april 2014
Op 6 april 2014 is mijn 75e verjaardag een feest met een gouden randje geworden. Mede dankzij de warme sfeer, vriendelijkheid van het personeel, de ambiance en het verrukkelijk warm/koud buffet met lekkere drankjes. Hartelijk dank, eten en feesten bij BinX is een absolute aanrader. Francine Sertons
Op 6 april 2014 is mijn 75e verjaardag een feest met een gouden randje geworden. Mede dankzij de warme sfeer, vriendelijkheid van het personeel, de ambiance en het verrukkelijk warm/koud buffet met lekkere drankjes. Hartelijk dank, eten en feesten bij BinX is een absolute aanrader. Francine Sertons