NIEUWS

Lees het laatste nieuws en events van BinX

Een sfeervolle kerst in Elst

Een culinaire, gezellige en warme kerst viert u bij Brasserie BinX. De open haard brandt en het restaurant is prachtig versierd! Brasserie BinX is ook dit jaar met kerst geopend voor diner. Uiteraard heten wij u de kerstdagen van harte welkom voor een
culinair kerstdiner.

(24 oktober 2017)

Nieuwe Wildkaart

Kom en proef zelf hoe de smaak van wild het best tot zijn recht komt in onze gerechten.
Onze koks hebben een heerlijk 4-Gangen wildmenu samengesteld.

(21 oktober 2017)

Culirally

Brasserie BinX/Brasserie Vivaldi en Herenboerderij De Hucht organiseren op 22 oktober een autorally voor old-timers en andere mooie auto’s.
Vaste gast, Paul Hooiveld, heeft een mooie route uitgezet die echt voor iedereen te doen is.

Nieuwe menukaart

Je kunt weer proeven van de nieuwe menukaart. De kaart staat helemaal in het teken van de herfst. Deze intense en stoere herfstsmaken zorgen ervoor dat we de regen- en stormachtige dagen wel doorkomen!

(23 september 2017)

Certificaat Uitmuntendheid

TripAdvisor heeft Brasserie BinX een certificaat van uitmuntendheid 2017 uitgereikt.
Het Certificaat van uitmuntendheid, dat sinds 2010 wordt uitgereikt, erkent horecabedrijven die consistent geweldige service bieden en positieve beoordelingen hebben ontvangen op TripAdvisor.

Winnaar Overbetuwe

Gisteren zijn in de zeer goed gevulde en sfeervolle Studio’s Aalsmeer de winnaars bij de 5e editie van de Verkiezing van het Leukste Restaurant bekend gemaakt en feestelijk gehuldigd. We zijn trots op ons team en al onze gasten die dit mogelijk hebben gemaakt met een gemiddeld cijfer van 9.22

(12 juni 2017)