Restaurantweek

De Nationale Restaurantweek gaat maandag 16 maart van start en duurt tot en met donderdag 02 april a.s.!
We hebben hiervoor een 4-gangen menu samengesteld.
U heeft bij dit menu keuze uit diverse gerechten per gang en kost € 31,50.

 

Zijn er diëten/allergieën of eet u liever vegetarisch? Laat het ons weten, daar zullen wij uiteraard rekening mee houden.

 

Koude gerecht

Zalmfilet gemarineerd in gin | citroen sesam olie | komkommerschuim | sesamkrokantje | tartaar van komkommer

 

Lauwwarm gerecht

Krokante buikspek | beukenzwam | gebrande prei | crème van maïs | sjalottenjus

 

Warme gerecht

Gegrilde kalfs rib-eye | gekarameliseerde wortel met thijm en honing  | polenta | portjus

 

Nagerecht

Proeverij van witte chocolade | crémeux | mousse | hangop | yoghurtijs

 

Reserveer hier!