BinX Terras Special

Lieve gast van Brasserie BinX,

Als de terrassen open mogen doen wij natuurlijk mee! Om te zorgen dat u droog en comfortabel zit, hebben wij een prachtige overkapping gerealiseerd met heaters. Maar warme kleding is wellicht toch wenselijk.
We verwelkomen u heel graag van donderdag tot en met zondag (uiteraard 2e Paasdag 5 april ook).
Met uitzondering van het eerste weekend (3-4 april) kunt u gewoon bij ons reserveren en hopen wij een fijne start te mogen maken richting een normale opening.

Maar er is meer…..

 

BinX Terras Special op 3 en 4 april
Was u er ook bij, dan weet u het nog……. augustus 2020, dinnershow, band, lekker eten, sfeer, gezellig, onbezorgd! We gaan in een kleine variant voor de herhaling en wel op zaterdag 3 en zondag 4 april tussen 16.00 en 20.30 uur!
Wij hebben uiteraard voor u een tafeltje op het terras gereserveerd. U gaat genieten van een vier-gangen diner, zoals u van ons gewend bent. Na het daverende succes van de vorige dinnershow is het natuurlijk logisch dat Familie de Bruyn de middag/avond muzikaal opluistert.
De prijs van deze avond is € 75,00 per persoon (exclusief consumpties).

Dus bent u toe aan weer eens een uitje met lekker eten, fijne muziek, gezelligheid ………. reserveer dan alvast uw plekje via

 

 

– RESERVEER EEN TAFEL –

Het is mogelijk om een tafeltje te reserveren voor 2, 4 of 6 personen.

Wil je één van deze exclusieve kaartjes bemachtigen, reageer dan snel door onderstaand aanmeldformulier in te vullen!

Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst en vol=vol!

Uiteraard zullen de richtlijnen rondom het Coronavirus worden gehanteerd,
derhalve vragen wij u om aan te geven bij uw reservering of het 1 huishouden betreft.    Voor wanneer wilt u reserveren?


    Aantal personen:

    Bestaat het gezelschap uit 1 huishouden?