Op 19 mei organiseren Brasserie BinX, Herenboerderij de Hucht en Wijnvertellers
gezamenlijk een avond waarop het thema wijn en spijs centraal staat.
Op deze wijn-spijs avond zullen de koks van Brasserie BinX een 4-gangen menu voor u koken
met daarbij bijpassende wijnen en verhalen van Remco van Kerkhof.
Remco heeft gewerkt bij een 2-sterren zaak als dé sommelier en is inmiddels een doorgewinterde wijnkenner en verteller.
U wordt op deze avond ontvangen met een glaasje bubbels en wat lekkers.
Gedurende deze avond geniet u van een 4-gangen menu met bijpassende wijnen, tafelwater en sluit u de avond af met koffie.
Heeft u zin een avondje uit met goed eten, lekkere wijnen en veel gezelligheid?
Reserveer dan vóór 12 mei en schuif aan bij een van de open plekken aan tafel.
Prijs € 75,00 per persoon
Fout: Contact formulier niet gevonden.