Wijn- spijs avond

Op 19 mei organiseren Brasserie BinX, Herenboerderij de Hucht en Wijnvertellers

gezamenlijk een avond waarop het thema wijn en spijs centraal staat.

Op deze wijn-spijs avond zullen de koks van Brasserie BinX een 4-gangen menu voor u koken

met daarbij bijpassende wijnen en verhalen van Remco van Kerkhof.

Remco heeft gewerkt bij een 2-sterren zaak als dé sommelier en is inmiddels een doorgewinterde wijnkenner en verteller.

U wordt op deze avond ontvangen met een glaasje bubbels en wat lekkers.

Gedurende deze avond geniet u van een 4-gangen menu met bijpassende wijnen, tafelwater en sluit u de avond af met koffie.

Heeft u zin een avondje uit met goed eten, lekkere wijnen en veel gezelligheid?

 

Reserveer dan vóór 12 mei en schuif aan bij een van de open plekken aan tafel.

Prijs € 75,00 per persoon

Fout: Contact formulier niet gevonden.