Per september zijn wij wegens uitbreidingen van onze activiteiten op zoek naar een flexibele zelfstandig werkend kok.
Functieprofiel:
De Zelfstandig Werkend Kok is verantwoordelijk voor het bereiden van gerechten uit verse ingrediënten, uit leveranciers voorbewerkte en geportioneerde producten en uit halffabricaten. De medewerker werkt nauw samen met de collega’s zelfstandig werkend kok en werkt zowel alleen als in een klein keukenteam.
De medewerker:
– Bereid zelfstandig gerechten voor lunch, diner, buffetten en personeelsmaaltijden;
– Verricht voorbereidende werkzaamheden;
– Plant de dagelijkse werkzaamheden en bestelt voedingsmiddelen en andere voorraadaanvullingen;
– Ontvangt, controleert en regelt de opslag van de bestelde goederen volgens HACCP richtlijnen;
– Levert inbreng voor de te voeren menukaart, buffetten en borrelhapjes. Hierbij ontwikkelt hij/zij recepturen volgens kostprijsberekeningen;
– Is verantwoordelijk voor een schone en veilige werkomgeving en keukenapparatuur.
– Hij/zij Signaleert bijzonderheden/mankementen en rapporteert deze aan de leidinggevende c.q. lost zelf kleine storingen op;
Functie-eisen:
De Zelfstandig Werkende Kok voldoet aan de volgende functie-eisen:
*Je bent stressbestendig;
*Je hebt een groot improvisatievermogen en bent flexibel;
*Je hebt gevoel voor humor en een positieve instelling;
*Je bent in het bezit van commercieel inzicht en bent pas tevreden op het moment dat de gast tevreden is;
*Je hebt geen negen-tot-vijf-mentaliteit en je weet van aanpakken;
*Je functioneert het beste in een hecht team maar werkt ook graag zelfstandig;
*Je vindt het niet erg om op onregelmatige tijden te werken;
*Je hebt verstand van hygiëne, kooktechnieken en warenkennis;
*Je beschikt over aantoonbare werkervaring als kok.
Goede arbeidsvoorwaarden volgens de horeca CAO, een passend salaris gebaseerd op opleiding en ervaring.
Reageren kan door een brief met CV te sturen naar info@brasseriebinx.nl o.v.v. Vacature Zelfstandig Werkend Kok.