Bijzondere locatie voor uw bruiloft

Bijzondere trouwlocatie
Brasserie BinX op De Hucht is een zeer bijzondere trouwlocatie in Elst!

De schitterende oude boerderij is gerenoveerd tot een prachtige en unieke locatie voor uw huwelijksfeest of receptie met verschillende ruimtes en mogelijkheden.

Van een bijzonder bruiloftsfeest met een groot gezelschap, een jubileum, een intiem diner, feest met barbecue op ons terras of een besloten receptie.

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijgt u een goede indruk van de sfeer en werkwijze van Brasserie BinX.

 

Locatie bezichtigen

Terugbelverzoek

Graag staan wij u telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter voor een prettig telefoongesprek.

 
Bel mij terug

Huwelijksfeest in Elst
Groot of klein gezelschap, Brasserie BinX op de Hucht verzorgt uw huwelijksfeest tot in de puntjes. Dit alles maakt ons tot één van de mooiste trouwlocaties van Elst en omgeving. Uw trouwfeest in Brasserie BinX?
Bekwaam en gastvrij personeel, innovatie en uitstekende service zijn kenmerken van Brasserie BinX.
 
We hopen dat onze website u een goede indruk geeft van de mogelijkheden op onze locatie. Graag laten wij u tijdens een rondleiding echt beleven waar Brasserie BinX voor staat: sfeer, gastvrijheid en gezelligheid! Ons team staat voor u klaar om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.
 
Een afspraak inplannen met de trouwlocatie van je dromen kan eenvoudig en snel online. Een fantastische huwelijksdag op een Toptrouwlocatie!
 
Trouwlocatie in Elst
Brasserie BinX op de Hucht is een prachtige trouwlocatie in Elst met veel mogelijkheden. Wilt u inspiratie opdoen over onze mooie trouwlocatie(s) in Elst? Kijk dan eens op de site: trouwlocaties in Elst!

Offerte aanvragen

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij verzoeken u vriendelijk hier uw gegevens achter te laten dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
Offerte aanvragen