Stoere smaken en oprechte gastvrijheid

Menukaart

Koude gerechten 10,00

  • Rode biet gekarameliseerd in Pedro Ximinez | gorgonzola crème | bramen | geroosterde hazelnoot | yoghurt crisp | waterkers

  • Tompouce van geitenkaas | bladerdeeg bodem | zoete uien compote | druiven | radijs

  • Gerookte bavette | gekarameliseerde appel | espuma van paprika piri piri | bospaddenstoelen

  • Steak tartaar | mini pita | piccalilly | kewpie mayonaise | geroosterde little gem**

  • Rundercarpaccio | rucola | truffelmayonaise | Parmezaanse kaas

  • Niçoise pannenkoek | gegrilde tonijn | gemarineerde sperziebonen | cherrytomaat | artisjok | olijven | gekookt ei | ansjovis **

  • Zalm gemarineerd in gin | avocado panna cotta | komkommer | venkel | artisjok

  • Ceviche makreel | venkel | grapefruit | crème van gepofte bataat | granaatappel

Lauwwarme gerechten 10,00

  • Coquilles | gamba | crème van bospeen | sousvide gegaarde knolselderij | dressing van lavas en veldsla**

  • Rode mul | gamba | saffraan tagliatelle | groene asperge | cherrytomaat **

  • Gerookte eendenborst | paksoi | pompoen crème | shii – take | jus van zwarte knoflook

  • Soft tortilla | gebakken buikspek | salsa van mango en rode peper | zoet zure rode ui | gember-knoflook mayonaise

  • Flamkuchen | geitenkaas | rode uien chutney | rode biet | veldsla

  • Fritots van groenten | Japanse chili mayonaise

Warme gerechten 16,00

  • Snoekbaars | pastinaakcrème | rozemarijn polenta | saus van eekhoorntjesbrood

  • Gewokte gamba’s | rode curry | oosterse groenten | linguini **

  • Heilbot | crème van gele wortel | doperwt | gefermenteerde rode biet | venkel | vinaigrette en venkelsaus **

  • Kabeljauw | structuren van knolselderij | haringkaviaar | kardemom | Beurre Blanc

  • Kalfsrib-eye | chimichurri | maissalade | knoflook mousseline **

  • U.S.A.-steak | eendenlever | brioche | aardappelmousseline | jus van truffel**

  • Eendenborstfilet | rilette van eend | crème van groene kool | knolselderij crème | chips van truffelaardappel | teriyaki

  • Black Angus burger | smokey tartare saus | gefrituurde uienringen | cheddar | gegrilde mais | zoete aardappel friet

  • Ribfingers | pittige maïs salade | hoisin | truffelaardappel chips | harissa mayonaise

  • Ravioli van aubergine en pecorino | knoflookboter | tomaat | doperwt | walnoot | mecorinokaas

  • Orzo | spinazie | beukenzwam | kastanjechampignons | citroen | Bettine Grand Cru oude kaas

Supplementen

  • Traditionele friet met mayonaise (2 personen)

    4,50
  • Gemengde salade (2 personen)

    4,00

Nagerechten 8,00

  • Panna cotta van bloedsinaasappel en steranijs | marshmallow van bloedsinaasappel | mascarpone crème met bloedsinaasappel | cake van sinaasappel | crème Anglaise | vanille-ijs

  • Bordalou | citroen custard | gember-limoengras schuim | granaatappel | cantaloupe | perziksorbet

  • Dame ruby | ruby chocolade ijs | ruby chocoladesaus | chocolade biscuit | frambozen

  • Rendermi Felici | panna cotta van mascarpone | cremeux van espresso | chocolade- amaretto macaron | chocolade spong cake

  • Crème brûlée van mango | gemarineerde mango | kletskop van pistache | pina colada roomijs

  • Proeverij van diverse lekkernijen | koffie | likeurtje ***

  • Kaasplateau van 3 binnen- en buitenlandse kaassoorten | kletzenbrood | vijgencompote

** toeslag van € 2,00 *** toeslag van € 4,00