Stoere smaken en oprechte gastvrijheid

Menukaart

Koude gerechten

  • Steak Tartaar | Brioche | pata negra | parmezaan moyanaise | zoetzure groentes

    17,00
  • Picahna | Espuma van rode kool | rode kool kroepoek | opperdoezersalade | gorgonzola mayonaise

    15,00
  • Rilette van Witvis en Rivierkreeft | Espuma van chorizo | zoetzure paarse bloemkool | venkel

    15,00
  • Tonijn Tartaar | Gel van rode peper | kimchi van little gem | quinoa krokant | zwarte knoflook sponge cake

    17,00
  • Panna Cotta van Bospaddestoelen | Duxelles gemarineerd in Tomasu | sambai-yuzu gel | tuille van eekhoorntjesbrood

    15,00

Lauwwarme gerechten

  • Kalfswang | Sousvide gegaarde witlof | gekaramelliseerde knol- parmezaan crème | krokante lotuswortel

    18,00
  • Rouleau van Parelhoen | Cranberry | pistache | Malaga jus | geroosterde worteltjes | krokante kippenhuid

    16,00
  • Coquille met Buikspek | Miso lak | geroosterde bloemkool crème | waterkers- sake saus | hazelnoot

    18,00
  • Scholfilet | Gemarineerde groentes | garnalenbisque rivierkreeft | kruidenolie

    17,00
  • Geroosterde Paarse Spitskool | Zwarte knoflook hollandaise | aardappel crumble | vadouvan olie

    14,00

Warme gerechten

  • U.S.A. Steak | Gefrituurde uienringen | king boleet | truffeljus | mousseline van peterseliewortel en aardappel

    25,00
  • Shortribs met Krokant Gebakken Zwezerik | Jus van geroosterd pompoenzaad | espuma van pastinaak | bospeen

    26,00
  • Sousvide Gegaarde Eendenborst | Jus van zwarte ui en rode biet | nasu | mousseline van paprika en jalepeño

    24,00
  • Snoekfilet | Zoetzure artisjoksaus | koolrabi | crème van chanterelle

    24,00
  • Heilbot | Espuma van vichysoisse | gekonfijte tomaat | geblakerde prei

    24,00
  • Pompoen Gnocci | Salie | Mecorino | pompoenpitten | shiitate

    20,00

Supplementen

  • Traditionele friet met mayonaise (2 personen)

    4,50
  • Gemengde salade (2 personen)

    4,00

Nagerechten

  • Honing- Sinaasappel Cremeux | Witte choccolade crumble | sinaasappel- grand marinier gel | yoghurt- hibiscus ijs

    12,00
  • Namelaka met Bananenijs | Rum rozijnen | Bastogne crumble | physalis | spekkoek

    12,00
  • Crème Brûlée van Tonkaboon | Frangelico crème | hazelnoot crumble | Jack Daniels honing ijs

    10,00