Stoere smaken en oprechte gastvrijheid

Menukaart

Koude gerechten 10,00

  • Gebrande zalm | rode biet | mierikswortelcrème | saffraanmayonaise | krokantje van biet

  • Mousse van forel | bladerdeegbodem | gemarineerde Granny Smith | radijs

  • Rundercarpaccio | rode pesto mayonaise | cherrytomaat | croutons | Manchego

  • Steak tartaar kalf | piccalilly | zoetzure groenten | oude kaas-kletskop | kwartelei

  • Vitello maccarello | dun gesneden kalfsmuis | gestoomde makreel | kerrie gembermayonaise

  • Salade peer | gepocheerde kweepeer | witlof | Bleu de Auvergne | walnotencrumble

  • Bietenravioli | geitenkaascrème | biet | gebrande hazelnoten | rode ui vinaigrette

  • Wildpaté | chutney van Gieser Wildeman peren | krokantje van zuurdesem

  • Diverse bereidingen tonijn | avocadocrème | yuzu gel | sojabonen | zwarte quinoa kroepoek

Lauwwarme gerechten 10,00

  • Coquilles | bonitovlokken | pastinaakcrème | gele en paarse peen | beukenzwam | Beurre Blanc

  • Corvina | bloemkoolcrème | sousvide prei | Hollandse garnalen | romanesco | jus van kreeft

  • Tom kha kai | thaise kippensoep | kip | kokos | paddenstoelen | koriander

  • Soft tortilla | pulled pork | zoetzure rodekool | little gem | pittige paprika saus

  • Galantine | maïshoender | pompoenfondant | chanterelle | sinaasappel port jus

  • Wild bouillon | bospaddenstoelen | kervel

  • Flamkuchen | roomkaas | geitenkaas | rode biet | balsamico | babyspinazie

Warme gerechten 14,00

  • Skrei | winterkabeljauw | knolselderij wafel | zoutmelde | prei /|saus van strandkrab

  • Zeewolf | gele wortel crème | kokkels | zeekraal | Beurre Blanc

  • Gamba | linguine | cherry tomaten | rucola | Parmezaan vlokken

  • Zalmfilet op de huid gebakken | risotto zwarte fregula | landcress

  • BinX burger | smokey tartare saus | gefrituurde uienringen | gegrilde maïs | zoete aardappelfriet

  • Spareribs | salade rode kool | rode biet en tomaat | limoenmayonaise | groente chips

  • Eendenborstfilet | schorsenerencrème met laurier | dadels | jus van zilveruitjes

  • U.S.A. steak | tarte tatin van sjalot | anijschampignon | Bleu de Auvergne | rode wijnjus

  • Gevulde parelhoenfilet | merguez | gesmoorde zuurkool | mousseline | Calvadosjus

  • Damhert | geroosterde wortelmix | knolselderijmousseline | saus van kruidkoek | pastinaakchips

  • Wildzwijn medaillon | gelakte buikspek | polenta | spruiten | port jus

  • Groentencurry | kokos | basmati | cashewnoten | papadum | koriander

  • Pappardelle | bospaddenstoelen | baby spinazie | cherry tomaten | Parmezaan

Supplementen

  • Gemengde salade (voor 2 personen)

    3,50
  • Traditionele friet met mayonaise (voor 2 personen)

    4,00

NIEUW: BinX Special 36,00

Nagerechten 8,00

  • Tiramisu | speculaas | kaneelijs | crumble

  • Crème brûlée | steranijs en tonkabonen | stoofperenijs

  • Triffle | stroopwafelcrumble | vanille mascarpone | karamel ijs | Amarena kersen

  • Bastogne parfait | krokantje van kruidkoek | gel van sinaasappel

  • Chocolade hazelnotenmousse | crème van Baileys | sinaasappelgel | parfait | sinaasappel | chocolade sponge cake

  • Kaasplateau van 3 binnen- en buitenlandse kaassoorten | kletzenbrood | vijgencompote

  • Proeverij van diverse lekkernijen | koffie | likeurtje ***

** toeslag van € 2,00 *** toeslag van € 4,00