Stoere smaken en oprechte gastvrijheid

Menukaart

Koude gerechten 10,00

  • Lichtgerookte bavette met lenteui, gekonfijten tomaten, krokantje van lotuswortel en een koriandergembercrème

  • Rillette van witvis en krab, japanse radijs, kreeftenmayonaise en kroepoek van black quinoa

  • Ceasar Salade met gestoomde makreel, brunoîse van rode biet, Granny Smith, Parmezaanse vlokken en croutons

  • Tonijntartaar met avocadowasabicrème, zoetzure rettich en nori **

  • Rundercarpaccio met rode pesto mayonaise, cherrytomaten, croutons, mesclun, pijnboompitten en Manchego

  • Tostade geitenkaas; Dunne krokante bodem met geitenkaas, vijgencompôte, notenmix en veldsla

  • Terrine van gekleurde biet met granaatappel, een krokantje van biet en een frambozenvinaigrette

  • Rosé gegrilde kalfsrosbief met een salade van Rosevalaardappelen, pimentmayonaise en een schuim van Old Amsterdam

  • Poké Bowl; Sushirijst met verse zalm gemarineerd in sojasesam, edamame bonen, wakame, avocado, komkommer en wasabicrème **

  • Lamsham met gemarineerde venkel, groene asperges, radijs en een honingmosterdmayonaise **

Lauwwarme gerechten 10,00

  • Coquilles met een zalf van flespompoen, bloemkoolcouscous en gelakt buikspek **

  • Warmgerookte eendenborst met aardappelfondant, knolselderij en een kruim van Macadamianoten

  • Rouleau van gildehoen, dadels en serranoham met een pompoenvijgenchutney

  • Rode mulfilet met pasta negro, gamba, cherrytomaten en een citroengras Beurre Blanc **

  • Champignon Dordogne : Champignon in bierbeslag met kruidenknoflooksaus

  • Garnalenbisque met zalm, gamba en zeekraal

Warme gerechten 12,00

  • Gamba’s met paksoi, babymais, zeekraal, tomatensalsa en kokosmelk

  • Saltimbocca : kalfsoester met salie, parmaham met gegrilde polenta, gegrilde groenten en een kalfsjus **

  • Op de huid gebakken harderfilet met Hollandse garnalen, groene asperges, antiboise en een crème van doperwten

  • Gegrilde heilbotfilet met een tapenade van zongedroogde tomaten, olijven, krokante Prosciutto en dragon Beurre Blanc **

  • Geroosterde housesteak, gegratineerd met geitenbrie Alphenaer, gebrande pijnboompitten, aardappelmousseline, voorjaarsgroenten en een rode wijn-sjalotsaus

  • Op de huid gebakken zeebaarsfilet met een spaghetti van courgette, rodebieten couscous en een Vadouvan Beurre Blanc

  • Huisgemaakte pittig gelakte spareribs met frisse kool, peensalade, bosui, sesamzaadjes en een hoisinmayonaise

  • Kalfsburger met geroosterde brioche brood, bacon, red Leicesterkaas, tomaat, augurk, rode ui en een texmexmayonaise (met friet)

  • Gegrilde runderribeye met geroosterde peen, bosui, artisjokpommade en een sjalottenjus **

  • Ravioli van ricotta en spinazie met saliebotersaus, babyspinazie, pijmboompitten en Parmezaanse kaas

  • Risotto met doperwten, tuinkruiden, groene asperges, rucola en Parmezaanse vlokken

  • Lamsrump langzaam gegaard met voorjaarsgroenten, paddestoelen, puree van aubergine en een honingthijmjus met pistachecrumble

  • Kalfsstriplion met geroosterde zoete aardappel, wortel en een rode chimichurri **

Supplementen

  • Gemengde salade (voor 2 personen)

    3,50
  • Traditionele friet met mayonaise (voor 2 personen)

    4,00

3-Gangen Verrassingsmenu 36,00

  • Laat u verwennen door onze keukenbrigade. Uiteraard kunt u vooraf aangeven of u dieetwensen heeft.

Nagerechten 8,00

  • Crème brûlėe van mango met gemarineerde mango en mangosorbet

  • Mousse van Ruby chocolade, pannacotta van rood fruit, frambozengel en Rubyschotsen

  • Schwarzwalder kirschmeringue semifredo met Amarena kersen en gesuikerde amandelen

  • Hangop van yoghurt met Malibu, gegrilde ananas en een gel van ananas

  • Cremeux van kokos, gel van mandarijn, kokosijs, meringue van mandarijn en krokante pinda

  • Proeverij van diverse lekkernijen met koffie en een likeurtje ***

  • Kaasplateau van 3 binnen- en buitenlandse kaassoorten

  • Kaasplateau van 5 binnen- en buitenlandse kaassoorten ***

** toeslag van € 2,00 *** toeslag van € 4,00