Stoere smaken en oprechte gastvrijheid

Menukaart

Koude gerechten 10,00

  • Rundercarpaccio | Pittenmix | rucola | truffel mayonaise | Rotterdamsche oud

  • Flamed zalm | Edamame pesto | dashi-iri ponzo | sesam

  • Rillette van kabeljauw | Rivierkreeft | vadouvan mayonaise | mini-komkommer | quinoa

  • Gemarineerde biet | Hangop van geitenkaas | gerookte biet | balsamico vinaigrette | chioggia biet

  • Steak tartaar |Truffel mayonaise | zoetzure groenten | haringkaviaar | krokantje van focaccia **

Lauwwarme gerechten 12,00

  • Gerookte eendenborst | Gekarameliseerde witlof l bataat crème | portjus

  • Coquilles | Chanterelle | crème van aardpeer | salsa verde **

  • Flammkuchen | Pompoen | bospaddestoelen | bimi | zoetzure rode ui | geitenbrie

Warme gerechten 18,00

  • U.S.A. steak | Bimi | truffel wafel | mousseline | kalfsjus **

  • Kalfssukade | Pulled zwijn | najaarsgroenten | hazelnoot crumble | beukenzwam **

  • Zeebaarsfilet | Parelcouscous | pastinaak | groene groentes | zeekraal | kreeftenjus

  • Rode mulfilet | gamba | mousseline | kreeftenjus

  • BinX burger | Black Angus burger | cheddar | gefrituurde uienringen | smokey tartare saus | gegrilde maïs | zoete aardappelfriet

    16,00
  • Romige risotto | Knolselderij | bospaddestoelen | Truffel Pecorino

Supplementen

  • Zoete aardappelfriet met truffelmayonaise

    6,00
  • Traditionele friet met mayonaise (2 personen)

    4,50
  • Gemengde salade (2 personen)

    4,00

Nagerechten 9,00

  • Noten cheesecake | Karamel gelei | Oreo crumble | vanille ijs

  • Bordalou | Peer | blauwe bessen schuim | walnoot crumble | karamel ijs

  • Crème brûlée van mandarijn | Grand Marnier tuille | bitterkoekjes ijs

  • Kaasplateau met 3 binnen- en buitenlandse kaassoorten | Kletzenbrood | vijgencompôte

** toeslag van € 2,00 *** toeslag van € 4,00