Stoere smaken en oprechte gastvrijheid

Menukaart

Koude gerechten 9,50

  • Licht gerookte picanha met gemarineerde venkel en een crème van geroosterde paprika **

  • Vitello Tonato van sousvide gegaarde kalfsrib-eye, tonijnyoghurt, truffelaardappeltjes en appelkappertjes

  • Carpaccio met pesto, geroosterde pijnboompitten, Parmezaanvlokken en croutons van oerbrood

  • Ceviche van makreel met gemarineerde watermeloen, sojabonen en gel van sambal

  • Pappadum met gebrande tonijn, avocado, wasabi, komkommer, radijs en een sesamvinaigrette **

  • Gravad lax gemarineerd in paarse wortel met Japanse radijs, rettich en een hangop van mierikswortel

  • Rilette van gestoomde makreel met pepermayonaise, mesclun, gekonfijte cherrytomaten en een krokantje van vadouvan

  • Dun gesneden drie kleuren gerookte biet met frambozenvinaigrette, geitenkaascrumble en radijs

  • Caprese van Kumato en Pomodori met buffelmozzarella en basilicum

Lauwwarme gerechten 9,50

  • Caesar salade met krokante kip, kwartelei, croutons, Parmezaan en uitgebakken spek

  • Zachtgegaarde maishoender met sinaasappelcouscous, mini mais, dragon en romige gevolgeltejus

  • Gua Bao met pulled chicken met zoetzure groenten, lenteui en een zwarte knoflookolie

  • Tempura van gamba’s met wakamé en een limoenmayonaise **

  • Bisque d’Homard met kreeftenschuim en verse garnalen

  • Coquilles met een crème van bloemkool en hazelnotenboter, groene kruidencrumble en een schaaldierenjus **

  • Risotto bitterballen met doperwten, Parmezaan, rucola en een mayonaise van piment

  • Doperwten-crème soep

Warme gerechten 11,50

  • Quiche met spinazie, feta, oude kaas, tomaat en rode biet

  • Scholfilet met een crème van bospeen, sinaasappel, venkel, zeekraal en een saus van Ras el Hanout

  • Doradefilet met provençaalse groenten, fregola en gekonfijte tomaten

  • Op de huid gebakken harderfilet met paling, venkel, zeekraal en een saus Hollandaise met cresson **

  • Licht gerookte zalm met gamba, doperwtencrème, seizoensgroenten en een Thaise kruiden Beurre Blanc

  • Dubbeldoel hamburger met gefrituurde uien, cheddar, tomaat, little gem en frietjes

  • Krokant gebakken eendenborst met paksoi en een pepersaus

  • Gegrilde runderentrecôte met gekarameliseerde witlof, aardpeer en een saus van rode wijn **

  • Kalfsoester met aardappelmousseline, snijbonen, groene asperges en een portjus

  • Huisgemaakte spareribs met Jalapeño koolsalade

  • USA steak met aardappelmousseline, geroosterde bosui en een stroganoffsaus

  • Risotto van gort met doperwten, groene asperges, Parmezaan en cresson

Supplementen

  • Traditionele friet met mayonaise (voor 2 personen)

    4,00
  • Gemengde salade (voor 2 personen)

    3,50

3-Gangen Verrassingsmenu 34,50

  • Laat u verwennen door onze keukenbrigade. Uiteraard kunt u vooraf aangeven of u dieetwensen heeft.

Nagerechten 7,50

  • Kaasplateau van 3 binnen- en buitenlandse kaassoorten

  • Kaasplateau van 5 binnen- en buitenlandse kaassoorten ***

  • Witte chocolademousse met gepocheerde perzik, witte chocolade pistache crumble en een gel van aardbeien

  • Proeverij van diverse lekkernijnen met koffie en een likeurtje ***

  • Sorbet met vers fruit en diverse ijssoorten

  • Aardbeien Romanoff met vanille ijs en merengue

  • Semifreddo van limoen met frambozencrumble

** toeslag van € 2,00 *** toeslag van € 4,00