Stoere smaken en oprechte gastvrijheid

Menukaart

Koude gerechten 10,00

  • Carpaccio | Pesto van zongedroogde tomaat |pittenmix | Fryslâner oud

  • Kalfstartaar | Tramezzini krokant | truffel mayonaise | haringkaviaar **

  • Rilette van Witvis en Krab | Piguillo mayonaise | bouillabaise cracker

  • Torentje van Zalm Tartaar | Groene mosterd mayonaise | wasabi-furikake krokantje

  • Sashimi van Heilbot | Gegrilde mango | pompoen crème | beukenzwam

  • Gerookte Burrata | Gekleurde tomatensalade | avocado | kaas krokantje |appel en dragon

  • Tataki van Watermeloen Gerookte | feta crème | gepofte wilde rijst | gepofte gele paprika espuma

Lauwwarme gerechten 12,00

  • Steamed Bun met Crispy Buikspek | Gemarineerde komkommer | little gem | sriracha mayonaise

  • Gerookte Eendenborst | Bloemkool crème | gegrilde asperge | shiitake | port jus

  • Rode Poonfilet | Venkel | fregula | sereh beurre blanc **

  • Coquilles | Crème van pompoen | gamba | kruidenolie | bonito vlokken **

  • Mini Champignons | Tartaar van rode biet | ravigote saus

Warme gerechten 18,00

  • Kalfs Ribeye | Chimichurri | groene asperge | maïsbitterbal

  • U.S.A Steak | Bimi | sjalotten jus | truffel mousseline | gegratineerde fougerus **

  • BinX Burger | Black Angus burger | cheddar | gefrituurde uienringen | smokey tartare saus | maïs | zoete aardappel friet

  • Kabeljauw | Doperwten crème | beurre blanc | Aziatische kruidenkorst

  • Zeebaars | Argentijnse garnaal | gegrilde courgette | antiboise | dragon beurre blanc | zeekraal

  • Snoek | Geroosterde bospeen | brandade van bospeen en meiknol | kreeftenjus **

  • Romige Risotto | Meiknol | groene asperge | doperwten | artisjok | pistache pecorino

  • Geroosterde Aubergine | Tiki masala | kaviaar van beluga linzen | gepofte wilde rijst

Supplementen

  • Traditionele friet met mayonaise (2 personen)

    4,50
  • Gemengde salade (2 personen)

    4,00

Nagerechten 9,00

  • Aardbeien Romanoff | Aardbeien gemarineerd in basilicum siroop| meringue | yoghurt-aardbeien ijs

  • Bordalou van Perzik | Krokante amandelschaafsel | schuim van blauwe bessen en dragon | champagne sorbetijs

  • Panna Cotta van Witte Chocolade | Pistache sponge cake | ruby chocolade schotsen | rabarber compote | oma’s frambozen ijs

  • Proeverij van Diverse Lekkernijen | Koffie | likeur ***

  • Kaasplateau met 3 binnen- en buitenlandse kaassoorten | Kletzenbrood | vijgencompôte

** toeslag van € 2,00 *** toeslag van € 4,00