Stoere smaken en oprechte gastvrijheid

Menukaart

Koude gerechten 9,50

  • Couscous salade met gekarameliseerde appel, dadels, Julienne van knolselderij en een balsamico vinagrette

  • Open ravioli van koolraap met espuma van gesmoorde prei, appelkappertjes en een kruidenmayonaise

  • Runderpastrami met pompoen, Roseval salade, bospaddenstoelen en een truffelmayonaise

  • Vitello makarello met little gem, kappertjes en rode ui

  • Japanse steak tartaar met zoetzure komkommer en geroosterde zeewier **

  • Rundercarpaccio met Parmezaanvlokken, pompoenpitten, croutons van oerbrood en een truffelmayonaise

  • Ceviche van tonijn met venkel, yuzu gel, sojabonen en een ponzu vinagrette **

  • Pappadum met zalm, jonge sla, komkommer en een crème van mierikswortel

  • Rillette van witvis met rivierkreeftjes, cherrytomaatjes, krokantje van zeewier en Ras el Hanoutmayonaise

  • Bonbon van gerookte zalm gevuld met king krab, bulgur, komkommer, radijs en een crème van slaharten **

Lauwwarme gerechten 9,50

  • Pompoen kerriesoep met pompoenpitten, gruyère en bosui

  • Bisque van strandkrabben, garnaaltjes, bosui en crème fraîche

  • Gefrituurde taleggio met cherrytomaatjes, dadels, cranberry en vijgen confituren

  • Zacht gegaard buikspek afgelakt met harissa, gemarineerde appelbolletjes, gefrituurde zuurkool en een walnoot- mosterdjus

  • Sousvide gegaarde Maishoender met gepofte quinoa, een crème van bospeen en kardamom en een kalfsjus met vijgen

  • Gebakken rode mulfilet met gamba’s, tomatensalsa, gepofte paprika, veldsla, venkel en een citroenolie **

  • Coquilles met gamba, een crème van koolraap, zeekraal en een saus van Vadouvan **

Warme gerechten 11,50

  • Pappardelle met bospaddenstoelen, truffelpecorino en rucola

  • Gevulde portabello met quinoa, paprika, spinazie en mozzarella

  • Zachtgebraden kalfssukade met een mousseline van knolselderij, geroosterde groenten en eem kalfsjus

  • Runderentrecote met een crème van aubergine, seizoensgroenten en een jus van gepofte knoflook **

  • Eendenborstfilet met bulgur, bospaddenstoelen en five -spice jus

  • BinXburger met buikspek, gefrituurde uiringen en een gember knoflookmayonaise (met frietjes)

  • Huisgemaakte spare ribs (gemarineerd, zachtgegaard en gegrild) met rode koolsalade en limoen

  • Gegrilde diamanthaas met een pastinaakcrème, seizoensgroenten en een zachte rodewijnjus

  • Snoekbaarsfilet met een stamppotje van prei en een saus van Ras el Hanout **

  • Kabeljauwhaasje met tomatenrisotto, zwarte olijven tappenade en een dressing van kappertjes

  • Heilbotfilet met een krokante polenta, geroosterde bospeen en een groene kruidenolie **

  • Nijlbaarsfilet met pastinaak mousseline, seizoensgroenten en een Vadouvan Beurre Blanc

Supplementen

  • Gemengde salade (voor 2 personen)

    3,50
  • Traditionele friet met mayonaise (voor 2 personen)

    4,00

3-Gangen Verrassingsmenu 34,50

Nagerechten 7,50

  • Kaasplateau van 5 binnen- en buitenlandse kaassoorten ***

  • Kaasplateau van 3 binnen- en buitenlandse kaassoorten

  • Proeverij van diverse lekkernijen met koffie en een likeurtje ***

  • Cremeux van yoghurt met witte chocolade, kardamom, frambozengel en bloedsinaasappelsorbetijs

  • Perentaartje met banketbakkersroom, walnoten crumble en walnoten roomijs

  • Bananen hangop met brownie, gesuikerde pinda, bananenchips en caramel likor43 roomijs

  • Chocolade goudstaaf met pistache crumble, caramel en pistache roomijs

** toeslag van € 2,00 *** toeslag van € 4,00