Stoere smaken en oprechte gastvrijheid

Menukaart

Koude gerechten 10,00

  • Gebrande tonijn met gemarineerde gele- en choggiabiet, kroepoek van sesam en een gel van sambay

  • Op lage temperatuur gegaarde kalfsribeye met zoete aardappel, zoetzure venkel en een blauwaderkaasmayonaise

  • Beef tataki met zoetzure pompoen, sesam en pappadum **

  • Terrine van gekleurde bieten met granaatappel, krokantje van biet en een frambozenvinaigrette

  • Rundercarpaccio met uitgebakken buikspek, VSOP Reypenaer, pittenmix en een balsamicodressing

  • Gemarineerde zalm met een gel van kikoman, radijs, schuim van komkommer en een sesammayonaise

  • Salade van gepocheerde peer gegratinteerd met geitenkaas, honing en walnoten

  • Rillette van gerookte forel, garnalen, bieslook en mesclun met een kreeftenlimoenmayonaise

  • Tartaar van runderbavette met truffelcrème en eendenleverkrullen **

Lauwwarme gerechten 10,00

  • Cappuccino van knolselderij, aardpeer met bosui

  • Bisque van strandkrabben, garnaaltjes, bosui en crème fraîche

  • Oliebolletje van pompoen met een compôte van kweeperen

  • Gebakken tongschar met paprika, venkel, couscous, auberginecrème en een citroenolie

  • Filet van roodpootpatrijs met een crunch van pompoen, zuurkool, knolselderijfondant en een gevogeltejus

  • Rode mul filet met risotto, fregula, zeekraal, tomaten konfijt en in zwarte knoflookolie gebakken gamba en een saus van strandcrab **

  • Coquilles met structuur van bospeen, zeekraal, hazelnootcrumble en een saus van saffraan **

Warme gerechten 12,00

  • Zachtgegaarde parelhoenfilet met een crème van pompoen, geglaceerde spruitjes en een saus van port

  • Huisgemaakte spareribs met koolsalade, Jelapenopeper en in tempura gefrituurde uien

  • Runderstriploin met bospaddestoelen, crème van pastinaak en een rode wijnjus met gepofte sjalotten **

  • Geroosterde rundersteak gegratineerd met blauwaderkaas met een crème van knolselderij, seizoensgroenten en een rode wijnjus **

  • Eendenborstfilet met wortel-sinaasappelcrème, witlof en cranberry

  • Black Angusburger met cheddar, spek, augurk, tomaat en bbq-saus (met frietjes)

  • Zachtgegaarde kalfssukade met krokant gebakken zwezerik, gebakken oesterzwam en een jus van port **

  • Kaasfondue met diverse groenten, cherrytomaten en brood

  • Paddestoelenrisotto met vadouvan, babyspinazie en Parmezaanvlokken

  • Gelakte corvinafilet met flespompoencrème, crumble van paarse bloemkool, spinazie, hollandse garnalen en een saus van kreeft **

  • Gebakken zalmfilet met groene kruidenkorst, crème van doperwten, gegrilde courgette en gepofte cherrytomaatjes met een saffraan Beurre Blanc

  • Gamba in rode curry met babymaïs, zeekraal en bosui

Supplementen

  • Gemengde salade (voor 2 personen)

    3,50
  • Traditionele friet met mayonaise (voor 2 personen)

    4,00

3-Gangen Verrassingsmenu 35,50

  • Laat u verwennen door onze keukenbrigade. Uiteraard kunt u vooraf aangeven of u dieetwensen heeft.

Nagerechten 8,00

  • Kaasplateau van 3 binnen- en buitenlandse kaassoorten

  • Kaasplateau van 5 binnen- en buitenlandse kaassoorten ***

  • Proeverij van diverse lekkernijen met koffie en een likeurtje ***

  • Cremeux van mandarijnen, compôte van kumquarts, rood fruitcrumble en bloedsinaasappelijs

  • Perentaartje met banketbakkersroom, walnoten crumble en walnoten roomijs

  • Bitterkoekjesmousse met gesuikerde amandelen en een gel van Amaretto met caramelijs

  • Crème brûlėe van Ruby chocolade met Ruby schotsen en Amarene kersenijs

** toeslag van € 2,00 *** toeslag van € 4,00