Stoere smaken en oprechte gastvrijheid

Menukaart

Koude gerechten 9,50

  • Terrine van gegrilde groenten met tomatencoulis, bietenricotta en een knapperige knoflook focaccia

  • Salade Manchego met gekonfijte tomaten, rode ui, couscous, notenmix, Granny Smith en een basilicumvinaigrette

  • Kalfstartaar met tonijnmayonaise, kwartelei en een krokantje van Parmezaan **

  • Gerookte rib-eye met zoete paarse aardappelsalade, witlof en walnoten mayonaise

  • Carpaccio van rundermuis met pimentmayonaise, geroosterde pijnboompitten, gekonfijte tomaten en Manchego kaas

  • Tataki van tonijn met wasabi crème, zoetzure komkommer, lente ui en crispy loempiadeeg **

  • Rillette van koolvis met krokante olijven, ciabatta, little gem, appelkappertjes, komkommer en zeekraalmayonaise

  • Ceviche van verse zalm met een crème van avocado, gepofte gele biet en peterselie-wortelchips

Lauwwarme gerechten 9,50

  • Gekonfijte knolselderijfondant met gegrilde groene asperges, bospaddenstoelen en gefrituurde boerenkool

  • In tempura gebakken voorjaarsgroenten met houmous

  • Huisgerookte eendenborst met een chutney van Gieser Wildeman peren en sinaasappeljus

  • Gua Bao met gebakken buikspek, haricoverts, rode ui en mierikswortelmayonaise

  • Bisque d’Homard met kreeftenschuim en verse garnalen

  • Gebakken rode mulfilet met gamba’s, saffraanpasta en een coulis van wilde spinazie **

  • Coquilles met bospeencrème, hazelnootcrunch, saffraan olie en een krokantje van Parmezaan **

Warme gerechten 11,50

  • Risotto met paddenstoelen, geitenkaascrumble, rucola en pesto

  • Quiche met spinazie, feta oude kaas, tomaat en rode biet

  • Striploin chimichurri met roseval aardappeltjes **

  • Black angus burger met bacon, cheddar, rode ui, tomaat, little gem, gember knoflookmayonaise en frietjes

  • Huisgemaakte pikante spareribs met krokante ui en aoli

  • Geroosterde USA steak met knoflookmousseline en een kalfsjus met zilveruitjes

  • Lamsrump van de grill met krokant gebakken lamszwezerik, lentegroenten en lamsjus **

  • Gamba’s in knoflookolie gebakken met saffraanpasta

  • Roodbaarsfilet met tagliatelle van courgette, zeekraal, gekonfijte tomaten en citroengras Beurre Blanc

  • Heilbotfilet met een crème van bospeen, gemarineerde venkel, kappertjes, antiboise en Beurre Blanc

  • Kabeljauwfilet in kreeftenbisque met quinoa en groene asperges

Supplementen

  • Gemengde salade (voor 2 personen)

    3,50
  • Traditionele friet met mayonaise (voor 2 personen)

    4,00

3-Gangen Verrassingsmenu 34,50

  • Laat u verwennen door onze keukenbrigade. Uiteraard kunt u vooraf aangeven of u dieetwensen heeft.

Nagerechten 7,50

  • Kaasplateau van 5 binnen- en buitenlandse kaassoorten ***

  • Kaasplateau van 3 binnen- en buitenlandse kaassoorten

  • Proeverij van diverse lekkernijen met koffie en een likeurtje ***

  • Dame blanche 2.0

  • Structuren van chocolade

  • Semifreddo van Schwarzschwälder kirsch en Amarene kersen

  • Mango crémeux, kokosgel en een limoensorbet

** toeslag van € 2,00 *** toeslag van € 4,00