Over Brasserie BinX

Over BinX

Over ons concept

Voor het team van Brasserie BinX moet dineren meer zijn dan alleen lekker eten.
Proeven moet namelijk een beleving zijn waarbij alles klopt. Daarbij hoort een nieuw concept, dat verder gaat dan ‘voor-hoofd-na’!

 

Bij Brasserie BinX serveren wij een kaart met 20 sexy gerechten, elk een combinatie van de beste ingrediënten op hoog niveau bereidt. De grootte van de gerechten is perfect op elkaar afgestemd, waardoor onze gasten meer van de stoere smaken van onze koks mogen ervaren. Gemiddeld kiest een gast op een avond vier of vijf gerechten, zodat onze gastvrije bediening u vaker mag verrassen.
 
Bekijk hier onze gerechten >

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijgt u een goede indruk van de sfeer en werkwijze van Brasserie BinX.

 

Locatie bezichtigen

 

Terugbelverzoek

Graag staan wij u telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter voor een prettig telefoongesprek.

 
Bel mij terug

Over Brasserie BinX
Wij zijn gevestigd in het vrijstaande koetshuis bij Herenboerderij De Hucht in Elst. Ons interieur is een combinatie van modern en klassiek, wat ervoor zorgt dat u in een fijne sfeer met uw gezelschap kunt genieten van onze gerechten.

 

Onze bediening staat voor échte gastvrijheid en zal er alles aan doen om van uw avond een smaakvolle herinnering te maken. De koks laten zich graag uitdagen door uw keuze van de verschillende gerechten. Op die manier kunnen zij u en uw tafelgasten namelijk overtuigen van hun talent en ervaring. Door de open keuken ziet u zelf de overtuiging waarmee zij uw gerecht bereiden.

 

Wij heten u van harte welkom bij Brasserie BinX. Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden. Klik hier om contact op te nemen of bel ons gerust op 0481-371586.

 

Pjotr en Susanne van der Horst

 

Offerte aanvragen

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij verzoeken u vriendelijk hier uw gegevens achter te laten dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
Offerte aanvragen