Restaurant in Elst, nabij Nijmegen en Arnhem

Restaurant in Elst, nabij Nijmegen en Arnhem

Wilt u een avond beleven in een restaurant met een uniek concept? Bij Brasserie Binx stappen wij af van het standaard restaurant menu met voor-hoofd-na, maar zorgen wij er met onze samenstelling van onze gerechten ervoor dat u meer van onze stoere smaken mag proeven. U vindt Brasserie Binx in Elst, nooit ver weg van Nijmegen, Arnhem of een andere plaats in Gelderland.

 

Restaurant in Elst met échte gastvrijheid
Brasserie Binx is een restaurant in Elst, nabij Nijmegen en Arnhem waar u geniet van échte gastvrijheid. Ons personeel weet namelijk wat échte gastvrijheid inhoudt; zij bieden u een passend advies en zorgen voor een onvergetelijke avond. Bovendien stapt u in ons restaurant af van het standaard menu zoals u dat kent; in plaats daarvan heeft u de keuze uit meerdere kleine gerechten, waarbij elke hap een ware beleving is!

 

Bekijk hier onze menukaart

 

Een restaurant voor elke gelegenheid
Of u nu op zoek bent naar een mooie gelegenheid voor een familiediner, voor een gezellige avond uit met collega’s of juist voor een uniek etentje met uw partner; bij ons restaurant nabij Nijmegen en Arnhem bent u voor elke gelegenheid aan het juiste adres.

 

In ons restaurant in Elst kunt u namelijk op een unieke en bovenal originele manier dineren. Reserveer vooraf om er zeker van te zijn dat er een tafel voor u beschikbaar is! Op onze contactpagina vindt u onze contactgegevens en ons adres. Om bij ons te reserveren kunt u het formulier invullen of natuurlijk even telefonisch contact opnemen via 0481-371586.

 

Restaurant nabij Nijmegen en Arnhem
Ook wanneer u op zoek bent naar een restaurant nabij Nijmegen en Arnhem, waar u met uw zakelijke contacten op een bijzondere manier kunt gaan eten, bent u bij Brasserie Binx aan het juiste adres.

 

In ons Restaurant in Elst bieden wij u de mogelijkheid tot private dining, zodat u in een rustige omgeving kunt genieten van onze heerlijke gerechten.

 

Bij Brasserie Binx beleeft u een inspirerende avond in een restaurant waar u met u zakelijke partners nog lang over na zult praten. Bekijk onze pagina ‘zakelijk’ voor alle informatie.

 

Het team van Brasserie Binx heet u graag welkom voor een unieke en sfeervolle avond in ons restaurant in Elst!